niedziela, 15 listopada 2009

Winkelen Voor Schoenen - Accessoires Of Necessities?

Moeten we kopen onze schoenen eerste of onze kleren? We gebruikten tot de klasse schoenen als accessoire, maar we veranderen de manier waarop wij waarnemen onze schoenen en we beginnen om ze het startpunt van onze outfit in plaats van de finishing touch.

Koopgedrag variëren enorm en het nemen van een kijkje bij het kopen van een vrouw gewoonten kunnen geven ons een idee hoe sommigen van ons winkel. Onze dame is actief, volwassen en passie voor mode. Ze is een fitnessruimte instructeur, lekt warmte en energie. Haar liefde voor schoenen is duidelijk enthousiast als ze spreekt over haar schoenen.

Ze koopt altijd haar schoenen en vervolgens op zoek naar een outfit te evenaren. Haar vier kasten staan vol met dozen van nieuwe schoenen, ongedragen totdat ze modieuze outfits te dragen met hen kan vinden. Ze houdt van elke kleur, stijl en merk. Zij moeten stijlvolle, trendy en geschikt voor het doel en ze heeft schoenen voor alle gelegenheden, ook al doet het huishouden!

Ze koopt de schoenen ze graag en zorgen over het vinden van een outfit later. Zij bezocht onlangs haar favoriete winkel en bestelde een nieuw paar van roze en gele strappy sandalen en meteen kocht een roze vest te gaan met hen. Het zal haar een beetje langer op zoek naar de rest van de outfit, maar ze houdt om te winkelen!

Haar recente reis naar Egypte resulteerde in een 80 pond teveel bagage heffing alleen om haar aankopen te dekken; tien nieuwe paar schoenen uit een winkel! Het was een seizoensgebonden verkoop en deze werden koopjes niet te missen. Wie van ons kan weerstaan een koopje? Zij omvatten een paar zwart, zilver en rood Adidas trainers. Deze zijn geworden haar favorieten. Ze bracht de trainers naar huis en dan kocht vier trainingspakken te gaan met hen. Deze fantastische look met haar nieuwe trainers en match perfect.

Alles over stijl. Als ze niet comfortabel geen probleem - ze koopt gewoon een maat groter! Ze draagt nooit oude schoenen, ze komen naar de liefdadigheid winkel of gerecycleerd zodra ze beginnen te kijken versleten.

Inbegrepen in haar dagelijkse schoenen is een paar zwart lederen wiggen. Ze hebben bruine glimmende wig hielen en kijk perfect met haar ensemble. Ze is een slimme dame en er zijn genoeg mannen en vrouwen die winkel voor schoenen met evenveel zorg als ze doet. (herenschoenen)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz